In RegioBank

In dorpen en kleine steden verdwijnen steeds meer banken en winkels.
RegioBank kiest bewust voor de regio. En zet zich in om er voor te zorgen dat lokale basisvoorzieningen blijven bestaan. Daarom start RegioBank vanaf september een lokale actie.

Een actie waarvoor wij een mooie samenwerking met een aantal lokale ondernemers hebben. Mensen die met een betaalrekening naar RegioBank overstappen, krijgen een cadeaubon van deze ondernemers t.w.v. €25,00 cadeau*.
Hiermee hopen wij nieuwe klanten te verwelkomen en zo ook het lokale ondernemerschap te bevorderen.

RegioBank is de bank in de buurt waar mensen voor persoonlijke contact gewoon even binnen kunnen lopen. Daarnaast biedt RegioBank alle gemakken van deze tijd zoals internet en mobiel bankieren. Eigenlijk het beste van twee werelden, waarbij de klant zelf bepaald of hij langskomt bij ons op kantoor of dat hij het zelf online regelt. Mensen kunnen bij RegioBank terecht voor alle bankzaken: betalen, sparen en hypotheken.

Overstappen is zo geregeld
Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgen wij dat u gemakkelijk van bank overstapt. Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. Deze persoonlijke service waarderen klanten. In november kreeg RegioBank van haar klanten nog een 9 als rapportcijfer in de Geldgids van de Consumentenbond, het hoogste cijfer van alle Nederlandse banken*.

Over RegioBank
Met ruim 530 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank de bank in de buurt. Een bank waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur die ze kent en weet wat er speelt in hun omgeving. RegioBank kiest bewust voor de regio. Zij vindt dat lokale gemeenschappen waardevol zijn voor Nederland. En dat lokale basisvoorzieningen zoals een school, supermarkt én een bank moeten blijven bestaan. Daarom zorgt RegioBank ervoor dat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. En maakt de bank zich sterk voor de leefbaarheid van dorpen. RegioBank maakt deel uit van de Volksbank, net zoals ASN Bank, BLG Wonen en SNS. Vanuit onze gezamenlijke missie om te bankieren met de menselijke maat dragen wij samen bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. Voor meer informatie: www.regiobank.nl

* Vraag ons naar de voorwaarden

Recente berichten

Laat een reactie achter