Regel uw administratie bij HGS

HGS specialiseert zich in het verzorgen van administratie van bedrijven uit verschillende sectoren. Wij adviseren, organiseren, sorteren en automatiseren op het gebied van administratie. Ook voor ingewikkelde belastingaangiftes heeft HGS de juiste kennis in huis. Vragen? Neem gerust contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Administratie

Advies over uw administratie? Of wilt u liever dat wij deze zorg uit handen nemen? HGS heeft de juiste kennis in huis voor alle ingewikkelde administratieve vraagstukken. Wij verzorgen loonadministraties voor verschillende organisaties en bedrijven. Daarnaast zijn onze medewerkers breed inzetbaar voor verschillende boekhoudsystemen. Dit geld ook voor agrarische geautomatiseerde systemen en mestadministraties, regelgeving en jurisprudentie.

Belastingaangifte

Als uw administratie op orde is, hoeft de belastingaangifte niet bijzonder ingewikkeld te zijn. Toch kunt u tijdens het invullen belangrijke zaken of regelingen over het hoofd zien. Daarom is het verstandig ons een helpende hand te laten bieden. Wij helpen u ook graag wanneer u boekhouding niet op orde is en de belastingaangifte een stuk uitdagender is. Bij belastingaangiften kunt u ook denken aan inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting en omzetbelasting.