HGS_Header_Christien HGS_Header_Portret_Christien

Christien Bosch.

Medewerker administratie, aangenaam.

Administratie zonder poespas

In 2007 was Christien toe aan een nieuwe uitdaging en zag een vacature bij HGS. Die sprak haar aan en sinds oktober van dat jaar maakt zij deel uit van het team. Christien voelt zich erg thuis in Elspeet, het dorpse karakter doet haar denken aan woonplaats Oosterwolde.

Christien is administratief medewerker. Ze voert diverse administraties en doet ook wel fiscale aangiftes. Ze is voornamelijk administratief ondersteunend bezig op de achtergrond. Dit doet zij zonder poespas, nuchter en no-nonsense als ze is.

Buiten werktijd wandelt Christien regelmatig. Niet steeds dezelfde route, ze ontdekt graag nieuwe gebieden. Verder past deze trotse oma graag op haar kleindochter. Als er dan nog tijd over is, pakt zij graag een boek. Ze heeft een brede interesse. Ze wisselt alle genres af en heeft vroeger de hele dorpsbibliotheek uitgelezen.

Wat Christien bij HGS aanspreekt, is dat het team erg betrokken op elkaar is. Alle collega’s zijn verschillend, toch is het team één. Ze kunnen samen veel plezier hebben, maar ook is er ruimte voor diepgaande gesprekken.

hgselspeet.nl - Afbeelding
De tip van Christien

Stap gerust eens binnen bij HGS, we zijn er voor iedereen… Waarom zou u zelf het wiel uitvinden als bij ons de raderen al draaien?