Verzekeringen voor gezin & gezondheid

Zorgverzekering

Een zorgverzekering is in Nederland verplicht. Het afsluiten van een zorgverzekering is snel geregeld en een basisverzekering hoeft niet duur te zijn. Er zijn verschillende pakketten en aanvullende verzekeringen, zoals een tandartsverzekering. Het is dus goed mogelijk je zorgverzekering naar eigen wens samen te stellen.

Uitvaartverzekering

Een begrafenis kost veel geld. U wilt natuurlijk niet dat uw nabestaanden deze rekening moeten betalen. Met een uitvaartverzekering krijgen uw nabestaanden het bedrag om uw uitvaart te betalen vergoed. U kunt ook kiezen voor een uitvaartverzekering in natura. De verzekeraar betaalt dan direct de uitvaartverzorger.

Overlijdensrisicoverzekering

Financiële zekerheid voor uw nabestaanden wanneer u komt te overlijden. Wanneer een dierbare binnen een gezin plotseling wegvalt, valt het inkomen vaak ook weg. Met een overlijdensrisicoverzekering keert de verzekering een bedrag uit om de maandelijkse kosten te dekken. Denk bijvoorbeeld aan woonlasten en studiekosten.

Ongevallenverzekering

Wanneer u door een ongeluk tijdelijk of blijvend invalide bent, keert een ongevallenverzekering een vooraf afgesproken vast bedrag per maand uit. Een ongevallenverzekering is anders dan bijvoorbeeld een schadeverzekering. Bij dit laatste wordt bij hetzelfde ongeluk de schade vergoed.