Verzekeringen voor huis & wonen

Inboedelverzekering

Naast de waarde van uw eigen woning heeft u ook een inboedel. Deze inboedel is vaak van grotere waarde dan gedacht. Een inboedelverzekering zorgt ervoor dat u verzekerd bent tegen allerlei schades, waaronder brandschade, diefstal of waterschade. Zorg ervoor dat de waarde van uw inboedel niet hoger is dan uw polis. Dan is er namelijk sprake van onderverzekering. Heeft u meer vragen of wilt u een inboedelverzekering afsluiten? Neem gerust contact op.

Aansprakelijkheidsverzekering

Als u per ongeluk schade toebrengt aan anderen rondom u, kunnen kost hoog oplopen. Een aansprakelijkheidsverzekering helpt u de schade te dekken die u zonder opzet heeft veroorzaakt. Een aansprakelijkheidsverzekering is goedkoop en HGS zorgt voor een scherpe premie.

Rechtsbijstandverzekering

Als u in juridische procedures verwikkelt raakt kunnen de kosten hoog oplopen. Door middel van een rechtsbijstandverzekering worden de meeste kosten vergoed die u tijdens een juridische procedure of geschil maakt. Wenst u meer informatie over deze verzekering? Schroom niet en neem contact op!

Woonhuisverzekering

Deze verzekering voor uw woning is bedoeld om alle schade te dekken dat veroorzaakt kan worden door bijvoorbeeld brand-, water-, of stormschade. Een woonhuisverzekering dekt alle kosten die nodig zijn voor het herbouwen van uw woning. U betaalt dan ook de premie op basis van deze herbouwwaarde. Wij werken samen met meerdere maatschappijen, waardoor u altijd een scherpe premie krijgt.

Kostbaarhedenverzekering

De echte waardevolle objecten in uw huis vallen al snel buiten de standaard inboedelverzekering. Daarvoor biedt HGS een kostbaarhedenverzekering aan. Uw kostbare inboedel is dan extra vergoed tegen beschadiging, diefstal en verlies.

Woonlastenverzekering

Een woonlastenverzekering dekt in de meeste gevallen de woonlasten in het geval u door omstandigheden arbeidsongeschikt of werkloos raakt. Het afsluiten van een woonlasten verzekering kan geheel op maat afgesloten worden. U kunt zelf kiezen uit de dekkingsvorm en looptijden. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.