Verzekeringen voor vakantie & recreatie

Reisverzekering

Als u op reis bent en onverwachte kosten maakt door een gebeurtenis, krijgt u deze kosten met een reisverzekering vergoed. Bij HGS kunt u twee soorten reisverzekeringen afsluiten: een doorlopende- of een kortlopende reisverzekering. Wanneer u meer dan één keer per jaar op vakantie gaat, is een doorlopende reisverzekering al voordeliger.

Caravanverzekering

Tijdens uw vakantie kunt u schade krijgen aan uw caravan. Deze schade wordt door de caravanverzekering vergoed. U kunt denken aan stormschade, brand, diefstal of een aanrijding. Als u met de caravan onderweg schade toebrengt aan een andere weggebruiker, wordt de caravan gezien als verlengde van uw auto. Dit valt dan onder de autoverzekering.

Bootverzekering

Evenals een autoverzekering, is een verzekering voor uw boot ook verplicht. Een minimale WA-verzekering is vereist om op de wateren te mogen varen. Daarnaast kunt u kiezen voor WA-plus (beperkt casco) of een allrisk (casco) verzekering. Bij een bootverzekering zijn de inboedel, buitenboordmotor, volgboot en trailer ook verzekerd.

Camperverzekering

Een goede en voordelige camperverzekering die u zelf kunt samenstellen. Bij deze verzekering is minimaal een WA-verzekering verplicht. Daarnaast kunt u zelf kiezen om de verzekering voor uw camper uit te breiden naar WA-plus of casco. Ook kunt u kiezen om uit te breiden met een ongevallen- en/of een schadeverzekering. Kortom een goede verzekering precies zoals u dat wilt.