Verzekeringen voor verkeer & vervoer

Autoverzekering

Een autoverzekering afsluiten bij HGS is voordelig, omdat wij zaken doen met diverse betrouwbare verzekeringsmaatschappijen. Daarom biedt HGS een goedkope verzekering voor uw auto, met de beste kwaliteit. Kies uit diverse producten: WA, WA-plus (ook wel WA casco beperkt genoemd), Allrisk Casco. Vraag hiernaast naar meer informatie over het verzekeren van uw auto, of bel voor advies.

Fietsverzekering

Wanneer u veel gebruik maakt van u fiets, weet u hoe vervelend het is wanneer u deze moet missen. Wanneer uw fiets gestolen is of door schade door toedoen van anderen niet meer te rijden is. Vindt u het fijn dat u tegen deze onkosten vergoed bent. Laat daarom uw fiets verzekeren. Bent u benieuwd naar de voorwaarden van een fietsverzekering? Neem dan gerust contact op.

Motorverzekering

Uw motor verdient de beste verzekering. Een motorverzekering is verplicht in Nederland. Een verzekering afsluiten voor minimaal WA is de norm. Bij HGS kunt u verschillende motorverzekeringen afsluiten. Naast WA, WA-plus en casco kunt u ook zelf uw polis samenstellen. Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Bromfietsverzekering

Bromfiets gekocht? Ook daarvoor bent u verplicht een verzekering af te sluiten. Kies uit verschillende verzekeringen. Zo kunt u verzekeren voor wanneer uw schade toebrengt aan anderen (WA), tegen diefstal of wanneer u een aanrijding gehad heeft.

Bestelautoverzekering

U kunt ervoor kiezen een bestelauto particulier te laten verzekeren. De premie werkt in het geval van deze bestelauto’s anders. De premie voor de WA-dekking wordt bepaald door het ledig gewicht van de bestelauto plus het laadvermogen. Het maximum is 3500 kg.

Particulieren die de bestelauto ook voor zakelijke doeleinden gebruiken, kunnen overwegen de auto op naam van het bedrijf te zetten. De zogeheten auto’s met grijze kenteken hebben belastingvoordelen, zoals lagere wegenbelasting, teruggave BPM en verrekening van de BTW.

Oldtimerverzekering

Voor eigenaren van oldtimers biedt HGS een gepaste verzekering. Voor klassiekers heeft HGS WA-verzekeringen, maar ook Allrisk (casco). Daarmee wordt ook de schade aan uw oldtimer gedekt. Onze oldtimerverzekeringen zijn bedoeld voor auto’s en motoren ouder dan 25 jaar die minder dan 7500 km per jaar rijden.

Pechhulpverzekering

Onverwachts met pech stranden is vervelend. Voor onze pechhulp verzekering kunt u kiezen uit drie vormen: binnen Nederland, Europa en Europa met aanhanger. Hulp staat voor u klaar 24 uur/7 dagen per week. Bij Europese dekking zit transport, stalling, reparatie en eventuele extra kosten die u moet maken hierbij ingesloten.