Verzekeringen voor uw bedrijfsgebouw

Bedrijfsgebouwverzekering

De plek waar uw producten of diensten worden gerealiseerd is natuurlijk kostbaar voor uw bedrijf. Schade aan uw bedrijfsgebouw kan ontstaan door allerlei omstandigheden als bliksen en brand. De opstalverzekering bedrijfspand van HGS kunt u uitbreiden met dekking voor schade door inbraak en vandalisme. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Glasverzekering

Naast een goede verzekering voor uw bedrijfspand is een sterke glasverzekering geen geen onnodige uitgave. Vaak ontstaat glasschade aan uw winkelpand of bedrijfspand door een oorzaak die niet binnen de opstalverzekering gedekt wordt. Naast inbraak en vandalisme worden in deze glasverzekering ook een aantal extra schadesoorten gedekt. Om te weten welke precies, raden we u aan hiernaast contact op te nemen.

Lichtreclameverzekering

Wanneer u een mooi pand heeft dat ook in het donker goed herkenbaar is, dan maakt u waarschijnlijk gebruik van lichtreclame. Dit valt niet volledig onder de dekking van onze opstalverzekering, zeker wanneer uw installatie niet binnen in uw pand geplaatst is. In de dekking van onze lichtreclameverzekering is de schade die u oploopt door bijvoorbeeld vandalisme opgenomen. De kosten van reparatie, montage en eventuele demontage worden eveneens vergoed.