Verzekeringen voor schade aan uw bedrijf

Bedrijfsschadeverzekering

Schade door inbraak, storm, vandalisme of brand is erg vervelend. U laat uw processen het liefst zo snel mogelijk weer doorgaan. Wanneer dit niet lukt en u inkomstenderving heeft, kunt u  met onze bedrijfsschadeverzekering een schadevergoeding krijgen voor deze schade. U kunt hiernaast direct contact opnemen voor een scherpe offerte.

Milieuschadeverzekering

Verontreinigd bluswater naar aanleiding van een brand in uw pand, kan zorgen voor milieuschade. Veelal kunnen kosten wegens verontreiniging niet worden vergoed door een bedrijfsschadeverzekering. Deze aanvullende milieuschadeverzekering biedt in dit geval een oplossing bij bodem- en waterverontreiniging. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd een van onze locaties bezoeken.

Machinebreukverzekering

Niet alleen brand en diefstal kunnen uw bedrijfsprocessen verstoren. Wanneer machines een belangrijk onderdeel van uw processen zijn kan dit ook een bedreiging zijn. Schades aan machines worden in deze verzekering gedekt, zelfs wanneer dit veroorzaakt is door het falen van een menselijke taak. Optioneel kunt u ook de kosten als gevolg van de schade aan uw materiaal laten vergoeden. Dit doet u met een bedrijfsschaderegeling. Neem hiernaast contact op voor meer informatie.

Reconstructieverzekering

Bij diefstal of brand verliest u vaak meer dan alleen uw bedrijfspand. Ook de systemen voor administratie, klantinformatie en financiën worden vaak getroffen. In deze gevallen biedt de reconstructieverzekering van HGS een oplossing. Naast een dekking van uw bedrijfsadministratie, worden ook software en opslagmedia vergoedt. Voor de voorwaarden en een scherpe premie kunt u uiteraard hiernaast contact opnemen.

Extra kostenverzekering

U hebt schade aan uw bedrijf, maar kunt zelf op een eigen locatie snel weer verder. Met de extra kostenverzekering van HGS zijn kosten voor huur van een tijdelijke bedrijfsruimte, computers en andere tijdelijke communicatieapparatuur verzekerd. De extra kostenverzekering is bij uitstek geschikt u, als de processen in uw bedrijf ook op een andere locatie kunnen worden uitgevoerd.