Verzekeringen voor de inventaris van uw bedrijf

Kostbaarhedenverzekering

Of het een flinke stapel geld in de kas of een waardevol kunstwerk aan de muur is: bij bijvoorbeeld afpersing wil u niet deze waarde verliezen. Een kostbaarhedenverzekering van HGS helpt u hierbij. Met een scherpe premie en interessante voorwaarden zorgen wij dat uw kostbaarheden gedekt zijn. Neem contact op voor meer informatie over de polisvoorwaarden. U bent ook welkom op een van onze locaties.

Computerverzekering

Het voordeel van een computerverzekering is dat niet alleen schade aan uw apparatuur verzekerd is, maar ook aan de standaard geïnstalleerde software. U kunt ook kiezen om apparaten die tijdelijk in uw bedrijf zijn meeverzekeren. Deze verzekering is uitbreidbaar zodat ook schade aan uw netwerk en maatwerksoftware gedekt wordt. Benieuwd naar de kosten? Neem contact op meer informatie voor uw persoonlijke situatie.

Inventaris- en goederenverzekering

Niet alleen uw bedrijfspand, maar ook uw inventaris is van grote waarde voor uw onderneming. Schade als gevolg van onder andere ontploffing kunt u niet voorkomen. Wel kunt u onze inventaris- en goederenverzekering afsluiten om zo uw kosten voor vervanging of herstel vergoed te krijgen.