Verzekeringen voor de ondernemer

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Jaarlijks krijgt een op de tien ondernemers te maken met arbeidsongeschiktheid. Hoe prettig zou het in zo’n geval zijn, dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw inkomen. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers ontvangt u een maandelijkse uitkering bij gedeeltelijke of volledige arbeidsongeschiktheid. Weten wat dit voor u betekent? Kom eens langs op een van onze locaties in Elspeet of Uddel.

Pensioen van de ondernemer

Wanneer u in loondienst bent is uw pensioen vaak geregeld door de werkgever. Als u zelfstandig ondernemer bent zit dit anders. U moet uw eigen pensioen regelen. Zo kunt u ook op uw oude dag nog goed rondkomen. De overheid biedt diverse belastingvoordelen, waardoor het sparen voor uw pensioen nog makkelijker gaat. Weten welke belastingvoordelen de fiscus voor u biedt? Neem hiernaast contact op.

Overlijdensrisicoverzekering

Om uw achterblijvers na uw overlijden een goede financiële zekerheidsbasis te bieden, kunt u een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Deze verzekering voorkomt dat uw nabestaanden in financiële problemen belanden. Uw persoonlijke wensen zijn heel belangrijk wanneer u zich wil verzekeren. We bespreken samen met u de mogelijkheden en bepalen een scherpe premie met goede voorwaarden voor uw situatie.

Compagnonsverzekering

Op dit moment wil u er liever niet aan denken, maar uw compagnon kan onverwachts overlijden. De continuïteit van uw onderneming kan dan gevaar lopen. Dit komt doordat de erfgenamen zijn of haar deel van het bedrijf krijgen. Met een compagnonsverzekering van HGS ontvangt u een vooraf vastgesteld bedrag, zodat u het aandeel van uw zakenpartner kunt overnemen.

ZZP pakketverzekering

Om ZZP’ers te helpen heeft HGS een ZZP pakketverzekering. Hiermee beschermt u zich tegen de belangrijkste risico’s in uw branche. Mogelijkheden zijn onder andere een beroepsaansprakelijkheidverzekering en rechtsbijstand. Neem gerust contact op voor meer informatie over alle mogelijkheden.