Team HGS HGS-Team-9_768x730

Disclaimer www.hgselspeet.nl

Deze disclaimer is van toepassing op www.hgselspeet.nl. Door het bezoeken van deze website en de geboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de volgende voorwaarden.

De inhoud van de website van HGS administratie- en assurantiekantoor is ter informatie en kan zonder nadere aankondiging gewijzigd worden.

Bij het samenstellen en onderhouden van deze website streven wij naar de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Ondanks dat is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig en/of niet meer (geheel) correct is. HGS administratie- en assurantiekantoor is in het geheel niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de geboden informatie, u kunt er geen rechten aan ontlenen.

De inhoud van deze website (beeldmateriaal en teksten) is beschermd door auteursrechten. De getoonde foto’s zijn gemaakt door Dorst Fotografie of afkomstig van Pixabay of Unsplash. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van HGS administratie- en assurantiekantoor is het niet toegestaan informatie van deze website te vermenigvuldigen, te verspreiden of te publiceren.

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.