HGS-Administratie-Ondernemer-worden-1720x635

Ik wil ondernemer worden

Een eigen bedrijf starten

Bij het starten van een eigen onderneming komt heel wat kijken. Er moet veel geregeld worden! Het is al even geleden dat wij zelf startende ondernemers waren. Met de kennis die wij toen - maar ook zeker na die tijd - hebben opgedaan, denken wij met u mee en adviseren wij u bij de keuzes die u moet maken. Veel startende ondernemers gingen u voor en hebben zich door ons laten begeleiden bij de start van hun onderneming. Bent u de volgende?
 

HGS-Administratie-Ondernemer-worden-665x333

Meerdere rechtsvormen mogelijk

U kunt kiezen uit verschillende rechtsvormen. We adviseren u bij de keuze van de juiste vorm die past bij uw op te starten onderneming. Die keuze wordt onder andere bepaald door het aantal personen dat werkzaam zal zijn in uw bedrijf, op welke manier u aansprakelijk wilt zijn en de bijbehorende kosten of inbreng die nodig is. We zien dat veel startende ondernemers zich inschrijven als eenmanszaak en gaan werken als zzp’er. Ook zijn er ondernemers die starten door een bedrijfsovername. Elke rechtsvorm heeft zijn voor- en nadelen en elke starter is uniek. U krijgt van ons de begeleiding die u nodig heeft en altijd advies op maat.
 

HGS-Administratie-Ondernemer-worden-400x400

Agrarisch ondernemen

Onze kantoren in Elspeet en Uddel zijn gevestigd in een landelijke omgeving met veel agrarische ondernemers. Wij hebben ons hier dan ook in gespecialiseerd. Wellicht overweegt u om te starten als agrariër. Ook hierbij kunnen wij u begeleiden en adviseren. Wij zijn volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving en zijn u daarom graag van dienst!

Vrijblijvend adviesgesprek? Vrijblijvend adviesgesprek?

Startende ondernemer, u hoeft het wiel niet uit te vinden!

We hebben al veel startende ondernemers mogen begeleiden. 
Maak gebruik van onze kennis en ervaring.