HGS-Administratie-Ondernemer-Salarisadministratie-1720x635

Salarisadministratie

Uw salarisadministratie goed geregeld

Als ondernemer met personeel wilt u ervoor zorgen dat zij niets tekortkomen. Uw personeel is belangrijk voor u en daarom wilt u alles rondom de salarissen goed geregeld hebben. Omdat dit waarschijnlijk niet iets is waar u zich dagelijks mee bezighoudt, kost het vaak veel tijd en hoofdbrekens. Het is specialistisch werk en daarom aan te raden om uw salarisadministratie uit te besteden. Bijvoorbeeld aan HGS! 

 

Online salarisadministratie

Wij verzorgen uw complete salarisadministratie. Dit doen wij online en wanneer u wilt, kunnen we hierbij een werkgevers- en werknemersportaal voor u inrichten. Dan is de hele salarisadministratie altijd inzichtelijk, zowel voor u als werkgever als voor uw personeelsleden. 
 

HGS-Administratie-Ondernemer-Salarisadministratie-665x333

Wij houden onze kennis up-to-date en zijn bekend met alle bedrijfstakken en cao’s. Wij berekenen het nettoloon en het vakantiegeld. Daarnaast verzorgen we de loonstroken en jaaropgaven die uw werknemers vervolgens kunnen downloaden. U ontvangt iedere maand van ons een betaalbestand waarmee u de salarissen in één keer kunt uitbetalen.

 

Aangifte loonheffingen en pensioenfondsen

Wanneer wij uw salarisadministratie verzorgen, doen wij dit altijd inclusief de aangifte van loonheffingen en de pensioenaangifte. Daarnaast onderzoeken we of u recht heeft op subsidies en welke aftrekposten voor u van toepassing zijn.
 

HGS-Administratie-Ondernemer-Salarisadministratie-400x400

Arbeidsovereenkomst opstellen

Bent u op zoek naar personeel en wilt u weten wat er financieel mogelijk is? We rekenen het voor u uit. Wanneer u de juiste kandidaat gevonden hebt en er een arbeidsovereenkomst opgesteld en getekend kan worden, kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Kortom: wanneer u ons uw complete salarisadministratie laat verzorgen, kunt u zich bezighouden met de kernactiviteiten van uw onderneming. Alles wordt goed geregeld, terwijl u niets over het hoofd ziet. Een geruststellende gedachte, nietwaar?
 

Meer weten over salarisadministratie? Meer weten over salarisadministratie?

Online boekhouden levert u tijdwinst op.

Hoe? Dat vertellen wij u in een vrijblijvend adviesgesprek.