HGS-Administratie-Particulier-Belastingaangifte-1720x635

Belastingaangifte regelen

De blauwe envelop: tijd voor belastingaangifte

Ieder jaar moet u weer belastingaangifte doen. Iets waar u misschien maar weinig zin in heeft. Wist u dat u dit ook aan ons kunt uitbesteden? Wij zien het namelijk als een uitdaging om er het maximale uit te halen en ervoor te zorgen dat u niet te veel betaalt. 
 

HGS-Administratie-Particulier-Belastingaangifte-665x333

Fiscaal advies

Ook geven wij u - wanneer u wilt - fiscaal advies en kijken we of u recht heeft op toeslagen of subsidies. Als u dat fijn vindt, komen we bij u thuis om alles door te spreken. Dan heeft u in ieder geval alle benodigde gegevens bij de hand. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Elspeet of Uddel. Wij adviseren en helpen u met uw financiële administratie en bieden administratieve ondersteuning waar nodig. 
 

HGS-Administratie-Particulier-Belastingaangifte-400x400

Fiscaal partner

Als u een fiscale partner heeft, bekijken we bij de belastingaangifte welke verdeling we kunnen maken van bepaalde inkomsten en aftrekposten. We bepalen dan de optimale verdeling tussen u en uw fiscale partner, zodat we op een gunstige manier gebruik kunnen maken van de aanslaggrens. Hierdoor betaalt u minder of krijgt u meer terug, afhankelijk van uw persoonlijke situatie.
 

Wilt u niet te veel belasting betalen? Wilt u niet te veel belasting betalen?

Betaal nooit te veel belasting!

Het is voor ons een uitdaging om elke aangifte zo optimaal mogelijk in te dienen.