HGS_Header_Wim HGS_Header_Portret_Wim

Wim Bleijenberg.

Klantbeheerder administratie, aangenaam.

Alles voor een tevreden klant

Wim werkt al meer dan een kwart eeuw bij HGS, hij startte in 1996. Via via hoorde hij destijds dat er een vacature ontstond bij de boekhouder in het dorp. Hij wilde graag zijn opgedane kennis op het gebied van economie en belastingzaken in de praktijk brengen en zo kwam hij bij HGS terecht.

Wim is relatiebeheerder. Hij adviseert bedrijven op het gebied van belastingwetgeving en controleert digitale financiële boekhoudprocessen waarvan zowel HGS als de klanten gebruikmaken. Verder stelt hij diverse financiële en fiscale rapportageproducten samen voor klanten en de betrokken partijen, zoals de bank. Hij ontzorgt de klant op het gebied van fiscale aangifteverplichtingen, ook attendeert hij klanten tijdig op mogelijke subsidieaanvragen en (belasting)kortingen en begeleidt hij zakelijke financieringsaanvragen.

HGS bevindt zich midden in de agrarische enclave. Wim is de boer en kalverhouder in de regio dan ook graag van dienst. Zeker in de complexe materie van mestwetgeving, stikstofuitstoot, productierechten, opkoopregelingen, bedrijfsverplaatsing en alles wat hierbij komt kijken. Maar ook voor het verzorgen van een particuliere belastingaangifte staat hij klaar.

Samen met het gezellige en betrokken team in het mooie Veluwse dorp Elspeet voorziet Wim de klanten van een totaalproduct. Alles voor een tevreden klant.

hgselspeet.nl - Afbeelding
De tip van Wim

Kom gewoon kennismaken. U bent geen nummer, maar onze persoonlijke klant. We luisteren naar uw wensen!