HGS-Hypotheken-Zakelijk-lenen_1720x635

Ik wil zakelijk lenen

Zakelijke hypotheek voor bedrijfspand

Bent u ondernemer en heeft u een hypotheek nodig? Ook als u een bedrijfspand wilt kopen, bouwen of verbouwen kunt u bij HGS in Elspeet en Uddel terecht. Graag gaan wij met u in gesprek en nemen we samen uw wensen door. We kijken naar uw situatie en eventuele risico’s, ook voor u privé. Aan de hand daarvan bekijken we wat u maximaal kunt lenen. 

In veel gevallen heeft u 20 jaar tijd om uw bedrijfshypotheek af te lossen. Wilt u liever een andere periode? Vaak kan dat, we bespreken graag de mogelijkheden. U kunt ieder jaar 5 tot 10% boetevrij aflossen.

HGS-Hypotheken-Zakelijk-lenen_665x333

 

Offerte voor een bedrijfshypotheek

We vragen u een aantal documenten aan te leveren en bespreken uw bedrijf en uw plannen voor de toekomst. Wij leggen vervolgens een aanvraag bij onze geldverstrekker neer en als deze wordt goedgekeurd, bieden wij u een offerte aan voor een zakelijke lening met een lange looptijd en tegen een gunstige rente. Een bedrijfshypotheek die bij u past. Het kan echter ook gebeuren dat onze aanvraag afgekeurd wordt. Is dat het geval in uw situatie? Dan lichten wij de reden altijd toe.

Kunt u zich vinden in de offerte? Dan kunt u deze ondertekenen, vervolgens zetten wij alles verder in gang. Wij zorgen ervoor dat de notaris alle stukken ontvangt die nodig zijn om alles rondom de hypotheekakte goed af te wikkelen. 

HGS-Hypotheken-Zakelijk-lenen_400x400

 

Kosten zakelijke hypotheek

Uw maandelijkse kosten bestaan uit rente en aflossing. In veel gevallen gaat het om een lineaire hypotheek waarbij u elke maand hetzelfde bedrag aan aflossing betaalt. Doordat u telkens aflost, wordt de rente die u betaalt in de loop van de tijd minder.

Daarnaast zijn er nog eenmalige kosten, namelijk voor een eventuele taxatie, de notariskosten en als hypotheekadviseur rekenen wij ook advies- en afsluitkosten.

Veel ondernemers uit de omgeving Elspeet, Uddel, Garderen, Speuld, Hulshorst, Vierhouten, Nunspeet, Doornspijk en ’t Harde hebben wij geadviseerd en ondersteund bij het afsluiten van een zakelijke hypotheek. Wilt u weten wat wij voor u als ondernemer kunnen betekenen? 

Klik hier en maak een afspraak! Klik hier en maak een afspraak!

Onze geldverstrekkers

‘We kregen een tip van een collega om bij HGS te gaan praten. Er was veel meer mogelijk dan wij dachten… Ook regelden zij alles wat nodig was.’