HGS-Hypotheken-Energiespaarbudget_1720x635

Energiespaarbudget

Lening voor energiebesparende maatregelen

Wellicht denkt u erover na om uw woning te verduurzamen door middel van bijvoorbeeld de aanschaf van een warmtepomp, zonnepanelen of door isolatie, maar is uw budget niet toereikend. Daar zijn diverse mogelijkheden voor. U kunt bijvoorbeeld een speciale lening afsluiten of u kunt verschillende energiebesparende maatregelen meefinancieren in de hypotheek. In het laatste geval komt dit bedrag bovenop het maximale bedrag dat u kunt lenen op basis van uw inkomen. Hier zijn verschillende voorwaarden aan verbonden, wij denken graag met u mee en kijken wat in uw geval mogelijk is.
 

HGS-Hypotheken-Energiespaarbudget_665x333

Energiebespaarbudget

Wanneer u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie afsluit, kunt u ook gebruikmaken van het Energiebespaarbudget. Hiermee hoeft u niet op voorhand precies te weten welke energiebesparende maatregelen u gaat nemen. Wel kunt u vast 6% van de marktwaarde meefinancieren en daarna onderzoeken aan welke maatregelen u dit bedrag besteedt. U dient deze 6% volledig te besteden aan verduurzaming. 

HGS-Hypotheken-Energiespaarbudget_400x400

Niet elke geldverstrekker werkt met het Energiebespaarbudget. Er zijn ook geldverstrekkers die het ook aanbieden zonder Nationale Hypotheek Garantie. Doordat wij met zo'n 16 geldverstrekkers werken, kunnen wij altijd kijken welke partij het beste bij uw situatie past.

Het Energiebespaarbudget, iets voor u? Het Energiebespaarbudget, iets voor u?

Onze geldverstrekkers

‘Vriendelijke mensen en snelle reacties. Zeer tevreden over hypotheekgesprek en afhandeling ervan.’