HGS-Hypotheken-Erkend-financieel-adviseur_1720x635

Wat is een Erkend Financieel Adviseur?

Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) 

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur stelt voorwaarden aan de kennis en kunde van financieel adviseurs die bij de SEH zijn aangesloten. De stichting bewaakt de kwaliteit, onder andere door hun strenge beroepscode met gedragsregels waaraan de Erkend Financieel adviseur moet voldoen. De ervaren adviseurs worden jaarlijks bijgeschoold en constant geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen. Zo brengen zij hun deskundigheid telkens op een hoger niveau.

HGS-Hypotheken-Erkend-financieel-adviseur_665x333

 

Deskundig en integer

De SEH heeft deskundigheid en integriteit hoog in het vaandel staan. Zij zijn dan ook gesprekspartner voor de overheid en diverse belangengroepen als het gaat over de kwaliteitseisen voor financieel adviseurs. Hierbij brengt de SEH de financiële sector op een hoger niveau en werken zij samen aan de goede naam van de sector.

HGS-Hypotheken-Erkend-financieel-adviseur_400x400

 

HGS = Erkend Financieel Adviseur

SEH is een onafhankelijke stichting en geeft een keurmerk aan adviseurs die voldoen aan de hun hoge eisen. HGS is aangesloten bij de SEH en heeft het keurmerk ‘Erkend Financieel Adviseur’ ontvangen. Zo bent u er als klant van verzekerd dat u het beste financiële advies ontvangt. 

Kennismaken met onze Erkende Financiële Adviseur? Kennismaken met onze Erkende Financiële Adviseur?

Onze geldverstrekkers

‘Dankzij HGS hebben wij nu een hypotheek kunnen afsluiten met een mooie rente. Alles wordt erg duidelijk uitgelegd en je voelt je altijd welkom.’