HGS-Administratie-Particulier-1720x635

Ik ben particulier

Administratie voor particulieren

Bij administratie denkt u misschien al snel aan ondernemers. Maar ook als particulier doet u er goed aan om uw administratie goed bij te houden. Wat komt erin en wat gaat eruit?

 

Belastingaangifte

Eens per jaar moet u belastingaangifte doen en zult u de benodigde gegevens paraat moeten hebben. Wij kunnen u uiteraard helpen met uw belastingaangifte en kijken dan gelijk of u recht heeft op toeslagen of subsidies. U kunt er altijd van uitgaan dat wij ons best doen om de aangifte zodanig voor u in te dienen dat u zoveel mogelijk terugkrijgt of zo min mogelijk hoeft te betalen.
 

HGS-Administratie-Particulier-665x333


Financieel advies

Misschien spelen er zaken in uw leven waardoor uw financiële situatie kan veranderen. Wilt u weten welke consequenties dit kan hebben? Wilt u meer weten over uw financiële toekomst? Wij hebben hier veel ervaring mee en geven u financieel advies, toegespitst op uw persoonlijke situatie.

 

Overeenkomsten opstellen

Ook voor particulieren is het goed om gemaakte afspraken vast te leggen. Bijvoorbeeld als u een gedeelte van uw huis wilt verhuren of u gaat een onderhandse geldlening aan met familie. Om discussies achteraf te voorkomen, is het goed om alle afspraken vooraf zwart op wit te zetten. Wij helpen u bij het opstellen van overeenkomsten, welke soort dan ook.
 

HGS-Administratie-Particulier-400x400

Welkom!

Op onze website geven wij u al de nodige informatie. Liever nog maken we persoonlijk kennis met u. U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Elspeet en Uddel. En wanneer u wilt, komen we bij u thuis. 

Zullen we kennismaken? Zullen we kennismaken?

Betaal nooit te veel belasting!

Het is voor ons een uitdaging om elke aangifte zo optimaal mogelijk in te dienen.