HGS-Administratie-Ondernemer-Zakelijk-lenen-1720x635

Zakelijk lenen

Zakelijke hypotheken en financiering

Het kan voorkomen dat u als ondernemer meer geld nodig heeft dan u zelf tot uw beschikking heeft. Heeft u bijvoorbeeld een zakelijke hypotheek voor uw bedrijfspand nodig? Of gaat het om andersoortige financiering? Wij helpen en begeleiden u hierbij, zodat u verder kunt met uw onderneming.

 

Bedrijfshypotheek aanvragen

Als u een bedrijfspand wilt kopen, bouwen of verbouwen, helpen wij u bij de aanvraag van uw bedrijfshypotheek. Aan een bedrijfshypotheek zijn een aantal voorwaarden verbonden, die nemen we met u door. We bekijken uw situatie, uw bedrijfsresultaten en de eventuele risico’s. Aan de hand daarvan kijken we naar de mogelijkheden en welke documenten u nodig heeft om een offerte aan te kunnen vragen.
 

HGS-Administratie-Ondernemer-Zakelijk-lenen-665x333

We werken samen met verschillende geldverstrekkers en kunnen daardoor op zoek naar een bedrijfshypotheek die bij u en uw situatie past. We hebben alle kennis in huis. Ook als er onverhoopt een kink in de kabel zou komen en een bedrijfshypotheek moeilijk wordt, kunnen wij toelichten wat de reden daarvan is en meedenken in een oplossing. Uiteraard zetten wij ons maximaal in om uw hypotheekaanvraag rond te krijgen! Wij hebben al veel ondernemers uit de wijde omgeving van Elspeet en Uddel begeleid en ondersteund bij het afsluiten van een zakelijke hypotheek. Meer over bedrijfshypotheken vindt u hier.
 

HGS-Administratie-Ondernemer-Zakelijk-lenen-400x400

Zakelijke lening

Bent u op zoek naar een zakelijke financiering? Ook hiervoor hebben wij meerdere geldverstrekkers beschikbaar. Wij geven u een persoonlijk advies, geheel op uw situatie afgestemd. Hier leest u meer over zakelijk betalen, sparen én lenen.

Weten wat uw mogelijkheden zijn? Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Online boekhouden levert u tijdwinst op.

Hoe? Dat vertellen wij u in een vrijblijvend adviesgesprek.