HGS_Header_Teunie HGS_Header_Portret_Teunie

Teunie Bossenbroek.

Medewerker administratie & bankzaken, aangenaam.

Veelzijdig en behulpzaam

In 2001 zocht HGS een schoolverlater. Dat sprak Teunie aan, zij kwam toen net van school af en voelde er weinig voor om aan een fulltime MBO-studie te beginnen. Zij ging met HGS een traject van werken en leren in en is nooit meer weggegaan.

Ze is werkzaam in de administratieve tak en houdt zich o.a. bezig met het verwerken van administraties van klanten en overige secretariële taken. Daarnaast werkt ze ook voor de RegioBank als adviseur betalen en sparen.

Teunie heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is behulpzaam. Ze wil de klant graag de juiste informatie geven en ze ontzorgen. Dit doet zij op haar eigen bescheiden manier. In haar vrije tijd trekt Teunie er graag op uit met haar gezin: ze wandelen of fietsen in de natuur of bezoeken een mooie stad.

Teunie geniet van de veelzijdigheid van haar werk: van het ordenen van een administratie tot het praatje aan de balie bij de RegioBank. Daarbij is zij erg te spreken over het fantastische team. De onderlinge band met elkaar is geweldig. Dat merken de klanten ook.

hgselspeet.nl - Afbeelding
De tip van Teunie

Financieel advies nodig? Kom gewoon eens langs!