HGS_Header_Jeanine HGS_Header_Portret_Jeanine

Jeanine Schouten.

Medewerker RegioBank, aangenaam.

Vriendelijk, sociaal en resultaatgericht

In het voorjaar van 2023 zag Jeanine in de plaatselijke krant een vacature bij RegioBank. Zij was juist op zoek naar een baan dichter bij huis. Jeanine heeft een andere achtergrond, maar de functie - en vooral het contact met de klanten - sprak haar erg aan. Ze toonde interesse en de bereidheid om bij te leren en zo is zij binnengerold. Sinds mei 2023 werkt ze bij HGS/RegioBank.

Jeanine is bankmedewerker bij RegioBank en regelt allerlei bankzaken voor zakelijke en particuliere klanten. Ze opent rekeningen, adviseert klanten en verwerkt opnames en stortingen van geld. Daarnaast behandelt ze binnenkomende mailtjes en telefoontjes.
Jeanine houdt van aanpakken, houdt de vaart er graag in. Ze is vriendelijk, sociaal en resultaatgericht. 

In haar vrije tijd leest Jeanine graag en houdt zij ervan om creatief bezig te zijn. Ze haakt, bakt en knutselt samen met haar dochter de mooiste dingen in elkaar. 

Jeanine geniet van het contact met de klanten, van de gesprekken aan de balie. Er is veel afwisseling in het werk, geen dag is hetzelfde. Ook de samenwerking en de onderlinge contacten binnen het gezellige team van HGS bevallen haar erg goed. Iedereen staat voor elkaar klaar. 

hgselspeet.nl - Afbeelding
De tip van Jeanine

Denk bij bankzaken en hypotheken eens aan HGS/RegioBank. En kom gezellig binnenlopen op ons kantoor voor een bakje koffie om het te bespreken.