HGS-Bankzaken-Particulier-1720x635

Ik ben particulier

Betalen, sparen en lenen bij HGS

Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. U kunt bij ons sparen, betalen, een hypotheek afsluiten en lenen. Het hele gezin is van harte welkom bij RegioBank Elspeet en Uddel

Van jong tot oud: iedereen krijgt altijd persoonlijke service, aandacht en advies. Heeft u vragen over uw bankrekening, internetbankieren of onze Mobiel Bankieren-app? Wij hebben de antwoorden! En dat bij u in de buurt, u kunt gewoon bij ons binnenlopen. Wij leren u graag kennen, zodat wij u van dienst kunnen zijn zoals u dat wilt.
 

HGS-Bankzaken-Particulier-665x333

Sparen en betalen

Voor sparen en betalen kunt u kiezen uit verschillende producten. Voor iedere wens hebben wij een passend product. Wilt u bijvoorbeeld sparen met de mogelijkheid om geld op te nemen? Of zet u uw geld liever langere tijd vast met vaste rente? Wat u wilt, wij regelen het voor u. 

Ook voor betalen heeft RegioBank producten waarmee u gemakkelijk uw geldzaken regelt. Misschien is een creditcard iets voor u?

 

Meer informatie?


 

HGS-Bankzaken-Particulier-400x400


Sparen en betalen voor kinderen en jongeren

Ook voor kinderen en jongeren hebben wij verschillende producten. Zo hebben wij bijvoorbeeld de gratis kinderrekening JongWijs. Dit is een rekening die met uw kind meegroeit en waarmee uw kind spelenderwijs leert om te gaan met geld. Voor jongeren en studenten van 18 tot 27 jaar hebben wij een gratis jongerenrekening.

Sparen voor uw (klein)kind kan met Zilvervloot Sparen.

 

Aanvullend pensioen

Wilt u later zonder financiële zorgen kunnen genieten van uw pensioen? U kunt daar nu al geld voor opzij zetten door te sparen of te beleggen. Zo creëert u zekerheid en profiteert u ook nog eens van veel belastingvoordeel. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u een persoonlijk advies? Wilt u een persoonlijk advies?
Veelgestelde vragen

Vanaf februari vindt u het jaaroverzicht van het jaar daarvoor in Mijn RegioBank en de Mobiel Bankieren app. Klik op ‘Zelf regelen’ en vervolgens op ‘Documenten’. Hier ziet u de documenten van de rekeningen waarvan u rekeninghouder, mederekeninghouder of wettelijk vertegenwoordiger bent. Bent u bewindvoerder of gemachtigd, dan vindt u hier ook de documenten van de betrokkenen.

Kijk hier voor meer informatie. 

Neem zo snel mogelijk contact op via (030) 291 42 90!

Heeft u een mail gekregen die u niet vertrouwt, maar nog geen persoonlijke gegevens gedeeld? Stuur dan het bericht door naar valse-email@regiobank.nl.

 

Meld het altijd direct als:
  • u uw digipas kwijt bent
  • u uw betaalpas of creditcard bent verloren of als deze gestolen is
  • er onbekende bedragen van uw rekening of creditcard zijn afgeschreven
  • iemand uw beveiligingscodes kent of heeft gebruikt
  • u een valse e-mail, sms of brief heeft ontvangen

Lees hier meer over wat u moet doen en waar u uw incident kunt melden.

Wat vervelend! Het is belangrijk dat u uw pas zo snel mogelijk blokkeert. Dit kan via de Mobiel Bankieren app, Mijn RegioBank of bel naar (030) 291 42 90. 

 

Verder is het belangrijk dat u aangifte doet bij de politie en het meldt bij RegioBank. Heeft u toch snel geld nodig? Dan kunt u Emergency cash aanvragen.

 

Heeft u uw pas toch weer gevonden? 

En heeft u zelf uw betaalpas geblokkeerd? Dan kunt u uw pas ook zelf weer deblokkeren via de Mobiel Bankieren app of Mijn RegioBank.

 

Kijk hier voor meer informatie over wat u kunt doen als u uw betaalpas kwijt bent.

Overstappen naar RegioBank is altijd een goed idee en heel eenvoudig!
  • U opent een betaalrekening bij RegioBank.
    Hierbij vraagt u de gratis Overstapservice aan. Met de gratis Overstapservice worden uw incasso’s en inkomende overboekingen dertien maanden lang automatisch doorgestuurd naar uw nieuwe rekening. Nederlandse bedrijven die automatisch bij u afschrijven en particulieren die geld overboeken naar uw oude rekeningnummer krijgen uw nieuwe rekeningnummer bij RegioBank te zien. Drie maanden voor de Overstapservice stopt, krijgt u een bericht. U kunt dan controleren of alle organisaties waar u geld van ontvangt, nu uw RegioBank betaalrekening gebruiken.
  • Download de Mobiel Bankieren app van RegioBank.
  • Activeer uw betaalpas en gebruik deze met de pincode die u zelf gekozen hebt.

Hier kunt u meer lezen over overstappen naar RegioBank. U kunt natuurlijk ook even bij ons langskomen. Wij zijn uw Zelfstandig Adviseur bij RegioBank en staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Van harte welkom!

Altijd op zoek naar muntgeld?

Grijpt u ook vaak mis als u kleingeld nodig heeft?