HGS-Administratie-Ondernemer-1720x635

Ik ben ondernemer

Administratie voor ondernemers

Als ondernemer bent u verplicht om een goede financiële administratie bij te houden. Het is belangrijk dat u weet hoe uw onderneming er financieel bij staat en daarnaast is het ook nodig voor uw fiscale aangiften. Kost uw boekhouding meer tijd dan u eigenlijk heeft of kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw aangifte? Besteed het dan uit aan HGS!

 

Soorten administratie

Allereerst bekijken we hoe u uw financiële administratie nu voert en of dit mogelijk efficiënter kan. Bent u al bekend met online boekhouden en is dit ook iets voor u? 
We begeleiden u bij het verwerken van uw administratie en wanneer u wilt, kunnen wij dit ook geheel van u overnemen. Samen kijken we naar wat past bij u en uw bedrijf. We stellen uw jaarrekening op en verzorgen we uw fiscale aangiften. Ook geven we advies bij uw toekomstplannen.
 

HGS-Administratie-Ondernemer-665x333

Heeft u personeel? Dan kunnen wij u ook helpen met de salarisadministratie. Heeft u een overeenkomst - zoals bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring - nodig? Wij zijn u graag van dienst.

Onze kantoren in Elspeet en Uddel zijn gelegen in een agrarische omgeving. Wij hebben dan ook veel ervaring op het gebied van agrarische administratie. Wij geven advies op maat en helpen u bij het aanvragen van agrarische subsidies en de hierbij horende verplichtingen.
 

HGS-Administratie-Ondernemer-400x400

Bedrijfsovername of bedrijfsstaking

Bedrijven zijn altijd in beweging. U kunt op een punt komen waarbij u denkt aan groei door middel van bedrijfsovername. Heeft u hierbij een zakelijke financiering nodig? Of overweegt u juist om uw bedrijf te beëindigen of te verkopen? In al deze gevallen is het belangrijk dat u weloverwogen te werk gaat. Neem hier de tijd voor die het nodig heeft en laat u goed informeren. Wij staan u bij, helpen en adviseren u.

HGS is er voor alle ondernemers, groot en klein. Wij zijn er om u volledig te ontzorgen als het gaat om uw administratie. U kunt rekenen op onze fiscale expertise. Dan kunt u doen waar u goed in bent: ondernemen.

Kennismaken? Kennismaken?

Online boekhouden levert u tijdwinst op.

Hoe? Dat vertellen wij u in een vrijblijvend adviesgesprek.