HGS_Header_William HGS_Header_Portret_William

William van der Wilt.

Klantbeheerder administratie, aangenaam.

Opgeruimd, sociaal en nauwkeurig

In oktober 2007 kwam William het HGS-team versterken. Een aantal maanden voordat hij voor de liefde naar Elspeet verhuisde, zag hij een vacature bij HGS. Hij solliciteerde en is nu relatiebeheerder. Hij houdt zich bezig met diverse werkzaamheden: van het inboeken van de administratie tot de fiscale aangifte, van het bespreken van de financiën tot klanten adviseren en alles wat ertussen ligt.

William heeft een opgeruimd karakter, is sociaal, nauwkeurig en zorgzaam. Dit komt tot uiting in de manier waarop hij de klant volledig ontzorgt. In zijn vrije tijd geniet hij ervan om gezellig samen met zijn gezin te zijn of even rustig op de bank wat te lezen. Ook is hij vaak buiten te vinden, maakt hij graag een stevige boswandeling of fietst hij door de natuur.

William probeert altijd het maximale voor de klant te betekenen, fiscaal, administratief en ook op het gebied van subsidies. Hij beheert en verwerkt de administraties van zijn klanten zoveel mogelijk zelf. Daardoor kent hij zijn klanten goed en weet hij precies wat zij nodig hebben. Een tevreden klant maakt van William ook een tevreden mens. Daarnaast werkt hij in een geweldig team dat het werken bij HGS ook heel leuk maakt.

hgselspeet.nl - Afbeelding
De tip van William

HGS is een breed kantoor. U kunt bij ons terecht voor zowel administratie en verzekeringen als bankzaken en hypotheken. Alles onder één dak, erg gemakkelijk voor u als klant. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.