HGS_Header_Daan HGS_Header_Portret_Daan

Daan Schouten.

Hypotheekadviseur, aangenaam.

Sociaal en ondernemend

Nadat hij al even meedraaide, trad Daan per januari 2021 fulltime in dienst. Als hypotheekadviseur adviseert en begeleidt hij het hele proces vanaf het bod tot aan het passeren bij de notaris. Als bankmedewerker is hij het eerste aanspreekpunt voor klanten. Hij geeft advies over welk type rekening het beste past, verzorgt opnames en stortingen van contant geld, opent rekeningen en geeft uitleg over Mobiel Bankieren.

Daan is sociaal en ondernemend, zoekt altijd naar nieuwe manieren om de werkwijze te verbeteren of makkelijker te maken. Ook klanten helpt hij hierbij, bijvoorbeeld door ondersteuning te bieden bij digitale zaken. Het doet hem goed als hij van waarde kan zijn voor de klant.

Sporten doet Daan wekelijks, in de zomer aangevuld met beachvolleybal en ‘s winters staat hij graag op zijn snowboard.

Daan voelt zich thuis tussen de collega’s, de sfeer is open en informeel. Hij haalt veel voldoening uit het persoonlijke contact met klanten en ervaart veel vrijheid in de uitvoering en planning van de werkzaamheden.

hgselspeet.nl - Afbeelding
De tip van Daan

U bent al op onze website om informatie te zoeken, maar dit is nog maar het topje van de ijsberg. Ervaar onze persoonlijke service in het echt laat ons vrijblijvend naar uw financiële situatie kijken. Vaak zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld de maandelijkse lasten te verlagen.