HGS_Header_Bertus HGS_Header_Portret_Bertus

Bertus Schouten.

Directeur, aangenaam.

Doorzetten en doorgaan

Bertus zag in de lokale krant een vacature voor een administratief medewerker bij Administratie- en assurantiekantoor B. van het Goor. Hij had net havo-examen gedaan en de vacature sloot mooi aan bij zijn vakkenpakket (wiskunde, economie en handelswetenschappen). In mei 1980 kwam hij in loondienst. Bertus groeide door en werd vennoot van HGS, toen het kantoor op 1 januari 1988 onder deze naam werd voortgezet.

Als mede-eigenaar van HGS stuurt hij het team aan en is hij eindverantwoordelijk. Ook is hij klantbeheerder op de afdeling administratie en erkend hypotheekadviseur.

Bertus houdt van doorzetten en doorgaan, hij heeft geen 8-tot-5-mentaliteit en is af en toe een tikkeltje eigenwijs. Karaktereigenschappen die hij op een positieve manier inzet om de klantentevredenheid verder te bevorderen. Ontspannen doet hij graag in de buitenlucht. Zo ligt zijn tuin er op zaterdagmiddag keurig bij en fietst hij graag een rondje op zijn racefiets. Zelf speelt hij recreatief volleybal, maar hij kan ook genieten van het kijken naar anderen die sporten, vooral bij zijn (klein)kinderen.

Werken bij HGS is voor Bertus werken met een gevarieerd en enthousiast team dat op een goede en respectvolle manier met elkaar samenwerkt. Hiërarchie komt in zijn vocabulaire niet voor.

hgselspeet.nl - Afbeelding
De tip van Bertus

Bel ons of stap binnen om een geheel vrijblijvend advies te krijgen. De drempel is laag en de koffie staat klaar.