HGS-Administratie-Particulier-Subsidie-1720x635

Toeslagen/subsidie aanvragen

Recht op toeslagen of subsidie?

We kennen in ons land verschillende soorten toeslagen en subsidies. Als u wilt, kijken we elk jaar bij uw belastingaangifte of u hier recht op heeft. Wanneer u wilt, kunnen wij toeslagen voor u aanvragen en particuliere subsidieaanvragen voor u verzorgen. Hiervoor kijken we naar uw toetsingsinkomen, de overige voorwaarden en houden daarbij ook de vinger aan de pols, zodat u achteraf geen nare verrassingen krijgt. 
 

HGS-Administratie-Particulier-Subsidie-665x333

Soorten toeslagen

  • Zorgtoeslag: wanneer uw (gezamenlijke) inkomen onder een bepaalde grens ligt, kunt u in aanmerking komen voor een financiële tegemoetkoming in de kosten voor uw zorgverzekering.
  • Huurtoeslag of huursubsidie: dit is een bijdrage in de huurkosten van uw huis. Als de huur van uw woning, uw inkomen en uw vermogen onder een bepaalde grens liggen en u aan nog een aantal voorwaarden voldoet, kunt u hier recht op hebben. 
  • Kinderopvangtoeslag: als u aan de voorwaarden voldoet, ontvangt u als ouders een tegemoetkoming voor de kosten van de kinderopvang. De toeslag wordt berekend op basis van het (gezamenlijke) inkomen, het aantal kinderen dat naar de opvang gaat en de persoonlijke situatie.
  • Kindgebonden budget: dit is een bijdrage in de kosten voor kinderen tot 18 jaar. U kunt het kindgebonden budget naast de kinderbijslag krijgen als uw (gezamenlijke) inkomen niet te hoog is.
     
HGS-Administratie-Particulier-Subsidie-400x400

Wilt u geen geld laten liggen? Laat ons meekijken en uw situatie beoordelen. Wij hebben de kennis en expertise in huis om dit allemaal voor u te regelen.

Recht op toeslagen en subsidie? Recht op toeslagen en subsidie?

Betaal nooit te veel belasting!

Het is voor ons een uitdaging om elke aangifte zo optimaal mogelijk in te dienen.