HGS-Administratie-Particulier-Financieel-advies-1720x635

Financieel advies

Financiële zekerheid voor de toekomst

Weet u hoe uw financiële situatie er nu precies uitziet? En wat u de komende jaren kunt verwachten? Misschien heeft u een bepaald doel voor ogen, wilt u bijvoorbeeld eerder stoppen met werken. Het kan ook zijn dat u overweegt om uw huis te verkopen. Hoe is uw financiële situatie dan? Wat kunt u het beste doen met uw vermogen? Wat past bij u?
 

HGS-Administratie-Particulier-Financieel-advies-665x333

Schenken en lenen

Met welke fiscale voordelen kunt u een schenking doen? Denkt u eraan om iemand te helpen met een onderhandse lening? Of bent u juist degene die een bedrag zou willen lenen? Weet u hoe u dit fiscaal gezien zo optimaal mogelijk kunt doen?

 

Sparen en spenderen

Misschien bouwt u pensioen op via uw werk. Is dit voldoende voor later of zoekt u naar manieren om belastingvrij extra te sparen voor later? Kunt u uw geld optimaal voor u laten werken in plaats van andersom? Is die duurzame investering nu verstandig of niet?
 

HGS-Administratie-Particulier-Financieel-advies-400x400

Financieel advies voor iedere situatie

Hierboven leest u zomaar een aantal voorbeelden die kunnen spelen in uw leven. In al deze gevallen geven wij u een onafhankelijk en objectief advies. We brengen uw situatie in kaart en geven u inzicht in de (fiscale) voor- en nadelen. U krijgt een reëel beeld van de actuele situatie en ook hoe die zich waarschijnlijk zal ontwikkelen in de toekomst. Zijn er onduidelijkheden? Onze deskundige adviseurs nemen die graag weg. Zo krijgt u meer controle over uw financiële leven en weet u waar u aan toe bent. Het geeft u rust en zoveel mogelijk financiële zekerheid voor de toekomst.
 

Klik hier voor financieel inzicht… Klik hier voor financieel inzicht…

Betaal nooit te veel belasting!

Het is voor ons een uitdaging om elke aangifte zo optimaal mogelijk in te dienen.