HGS-Administratie-Ondernemer-Agrarische-administratie-1720x635 HGS-Administratie-Ondernemer-Agrarische-administratie-768x730

Agrarische administratie

Agrarische administratie: zelf doen of uitbesteden?

HGS ligt met vestigingen in Elspeet en Uddel midden in agrarisch gebied. Wij vinden het daarom erg belangrijk om volledig op de hoogte te zijn van wat er in de agrarische wereld speelt. En dat is veel!

Agrarische bedrijven zijn er in allerlei soorten en maten: veeteelt, akkerbouw, tuinbouw, op grote of kleinere schaal, soms gecombineerd met een boerderijwinkel, mogelijkheden voor recreatie of een zorgboerderij. Stuk voor stuk bedrijven waarin hard gewerkt wordt aan onze voedselvoorziening en een goede en duurzame leefomgeving.
 

HGS-Administratie-Ondernemer-Agrarische-administratie-665x333

Om deze bedrijven gezond te houden, is een kloppende administratie van groot belang. Echter, agrariërs zijn over het algemeen geen agrariër geworden om zich met de boekhouding bezig te houden, hun hart ligt elders! Daarom zijn wij er. Wij ondersteunen en ontzorgen agrarische bedrijven en delen onze kennis op dit gebied. Wilt u meer weten over agrarische subsidies en fiscale kortingen? Of wilt u zeker weten dat uw mestboekhouding klopt? Wij helpen u hier graag bij.
 

HGS-Administratie-Ondernemer-Agrarische-administratie-400x400

Agrarisch advies

Wij hebben veel ervaring met agrarische administratie en adviseren u graag. Bijvoorbeeld over de ontwikkeling van de agrarische prijzen en op welke wijze u contractueel uw zaken goed kunt regelen. Daarnaast kunnen wij het rendement van de mestafzet ten opzichte van het gebruik op uw eigen land berekenen, zodat u de juiste keuzes kunt maken. Wij zijn volledig thuis in de complexe materie van mestwetgeving en regelen alle verplichtingen rondom het mestbeleid. Heeft u productierechten nodig? Ook daarbij helpen en adviseren wij u.

Uw agrarische administratie op orde? Uw agrarische administratie op orde?

Online boekhouden levert u tijdwinst op.

Hoe? Dat vertellen wij u in een vrijblijvend adviesgesprek.