HGS-Administratie-Ondernemer-worden-Begeleiding-1720x635

Begeleiding starten onderneming

Een eigen bedrijf starten, wij denken mee!

Misschien denkt u er al jaren over om een eigen onderneming te starten. Maar wanneer is het juiste moment en wat moet er allemaal geregeld worden? Weet u bijvoorbeeld al welke rechtsvorm bij u past?  Wordt u zzp’er met een eenmanszaak of start u samen met een compagnon en lijkt een bv een betere optie? 

Wij denken hier samen met u over na en kunnen u de voor- en nadelen noemen van de verschillende rechtsvormen. Zo kunt u de vorm kiezen die het beste bij u en uw onderneming past. Wanneer u wilt, begeleiden wij u bij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en het aanvragen van een omzetbelastingnummer (btw-nummer). 
 

HGS-Administratie-Ondernemer-worden-Begeleiding-665x333

Financiën onderneming

Door een ondernemingsplan te maken, krijgt u overzicht. Ook op het gebied van financiën. Welk startkapitaal heeft u nodig? En heeft u dit zelf of zal dit op een andere wijze gefinancierd moeten worden? Wij kunnen u hierbij helpen en adviseren, ook als het gaat over de haalbaarheid van bijvoorbeeld een investering. Daarnaast kunnen we onderzoeken of u recht heeft op subsidies. En een zakelijke bankrekening? Natuurlijk openen wij die voor u!

 

Administratie opstarten

Het is verstandig om uw administratie vanaf het begin goed op orde te hebben. Wij hebben hier veel ervaring mee en helpen u bij de aanleg van uw administratie. U kunt uw administratie zelf doen – bijvoorbeeld door middel van online boekhouden - of u kunt het gedeeltelijk of geheel aan ons uitbesteden. Het is maar net wat u zelf wilt en wat past binnen uw mogelijkheden. Wij ondersteunen u om uw administratie goed op de rit te krijgen. Daarnaast kunnen wij ook de btw-aangifte en de aangifte inkomstenbelasting voor u verzorgen.

 

Personeel en salaris

Neemt u personeel in dienst? Misschien niet direct, maar wel op een later moment? Wij delen onze kennis met u en kunnen u bijvoorbeeld helpen met arbeidsovereenkomsten en de complete salarisadministratie.
 

HGS-Administratie-Ondernemer-worden-Begeleiding-400x400

Zakelijke verzekeringen

Als ondernemer is het van groot belang dat u uw verzekeringen goed op orde heeft. Welke verzekeringen heeft u nodig? En wat zijn relevante aanvullingen? U begrijpt het al: ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn.

Kortom: welke vraag u ook heeft over het starten van uw onderneming, wij begeleiden u en ontzorgen u in deze opstartfase.
 

Mogen wij ook u begeleiden? Mogen wij ook u begeleiden?

Startende ondernemer, u hoeft het wiel niet uit te vinden!

We hebben al veel startende ondernemers mogen begeleiden. 
Maak gebruik van onze kennis en ervaring.