HGS_Verzekeringen_Ondernemer_Bedrijfsschade_Header

Bedrijfsschadeverzekering afsluiten

Verzekeringen voor schade aan uw bedrijf

Bedrijfsschadeverzekering afsluiten
Schade door inbraak, storm, vandalisme of brand is erg vervelend. U wilt uw werk het liefst zo snel mogelijk weer door laten gaan. Dat is niet in alle gevallen mogelijk, waardoor u last kunt hebben van inkomstenderving. Wanneer u bij ons een bedrijfsschadeverzekering afsluit, kunt u een schadevergoeding krijgen voor deze schade. 

 

Milieuschadeverzekering afsluiten
Heeft u brand gehad in uw pand en is er verontreinigd bluswater gebruikt? Dan kan dit zorgen voor milieuschade. In veel gevallen kunnen kosten wegens verontreiniging niet worden vergoed door een bedrijfsschadeverzekering. Deze aanvullende milieuschadeverzekering biedt een oplossing bij bodem- en waterverontreiniging. 
 

HGS_Verzekeringen_Ondernemer_Bedrijfsschade_01


Machinebreukverzekering afsluiten
Niet alleen brand en diefstal kunnen uw bedrijfsprocessen verstoren. Wanneer machines een belangrijk onderdeel binnen uw werkproces zijn, kunnen deze machines ook een bedreiging vormen. Met onze machinebreukverzekering wordt schade aan machines gedekt, zelfs wanneer dit veroorzaakt wordt door een menselijke fout. Met een optionele bedrijfsschaderegeling kunt u ook de kosten van de schade aan uw materiaal laten vergoeden. 

 

Reconstructieverzekering afsluiten
Bij diefstal of brand verliest u vaak meer dan alleen uw bedrijfspand. Ook de systemen voor administratie, klantinformatie en financiën worden vaak getroffen. In deze gevallen biedt de reconstructieverzekering van HGS een oplossing. Naast een dekking van uw bedrijfsadministratie, worden ook software en opslagmedia vergoed. 

HGS_Verzekeringen_Ondernemer_Bedrijfsschade_02

 

Extra kostenverzekering afsluiten
Stel, u heeft schade aan uw bedrijf. De werkzaamheden kunnen daar tijdelijk niet voortgezet worden, maar dit is wel vanaf een andere locatie mogelijk. Met de extra kostenverzekering van HGS zijn kosten voor de huur van tijdelijke bedrijfsruimte, computers en andere tijdelijke communicatieapparatuur in een dergelijke situatie verzekerd. 
 

Wilt u een scherpe offerte ontvangen? Wilt u een scherpe offerte ontvangen?

Met onze bedrijfsschadeverzekering kunt u in geval van schade onnodig hoge kosten voorkomen.