HGS_Verzekeringen_Ondernemer_Transport_Header

Transportverzekering & meer

Verzekeringen voor het vervoer & transport van uw bedrijf

Bedrijfsautoverzekering afsluiten
Natuurlijk kunt u uw bedrijfsauto verzekeren bij HGS. Wij bieden u diverse mogelijkheden: WA, WA-Plus - ook wel WA Casco Beperkt genoemd - of Allrisk Casco. Zo heeft u altijd een verzekering die bij u en uw bedrijfsauto past. 

Heeft u als particulier een bestelauto die u ook voor zakelijke doeleinden gebruikt? Dan kunt u overwegen om de auto op naam van het bedrijf te zetten. De zogenoemde auto’s met grijs kenteken hebben belastingvoordelen, zoals lagere wegenbelasting, teruggave bpm en verrekening van de btw. We bekijken graag samen met u of het in uw geval voordelig is om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten.
 

HGS_Verzekeringen_Ondernemer_Transport_01


Vrachtautoverzekering afsluiten
Een vrachtwagenverzekering van HGS is speciaal voor uw bedrijf op maat gemaakt. We bekijken uw situatie, wat u nodig heeft en welke extra mogelijkheden voor u geschikt zijn. Zo kunt u naast de verplichte WA-dekking ook de inzittenden verzekeren. Ook kunt u de vrachtwagen Casco verzekeren. Hiermee ontvangt u een vergoeding voor schade die door eigen toedoen is ontstaan. 

 

Eigen vervoerverzekering afsluiten
Niet alleen uw bedrijfswagen is waardevol, maar ook dat wat ermee vervoerd wordt. Zo is een aanvullende inzittendenverzekering een verstandige optie, maar ook een eigen vervoerverzekering kan zinvol zijn. Wanneer u of uw medewerkers standaard kostbare apparatuur of gereedschap meenemen, kunt u deze verzekeren tegen diefstal en andere vormen van schade. 

HGS_Verzekeringen_Ondernemer_Transport_02


Goederentransportverzekering afsluiten
Het is uiteraard uw bedoeling om alle goederen zonder schade of verlies af te leveren. Toch lijkt het haast onoverkomelijk dat u zo nu en dan eens iets beschadigt of verliest. Met de HGS goederentransportverzekering verzekert u zich tegen schade in dit soort gevallen. Zelfs wanneer de bestuurder aansprakelijk is, zult u worden uitbetaald. Uiteraard kunt u deze transportverzekering uitbreiden met een inzittendenverzekering.

Meer weten over alle voorwaarden? Meer weten over alle voorwaarden?

Uw wagenpark goed verzekerd de weg op?

Dat kan met onze zakelijke verzekeringen voor vervoer & transport.