HGS_Verzekeringen_Particulier_Wonen_Header

Woonhuisverzekeringen & meer

Verzekeringen voor huis & wonen

Woonhuisverzekering afsluiten
Deze verzekering voor uw woning is bedoeld om alle schade te dekken die veroorzaakt kan worden door bijvoorbeeld brand, water of storm. Een woonhuisverzekering dekt alle kosten die nodig zijn voor het herbouwen van uw woning. U betaalt dan ook de premie op basis van deze herbouwwaarde. Wij werken samen met meerdere maatschappijen, waardoor u altijd een scherpe premie krijgt.
 

Inboedelverzekering afsluiten
Naast de waarde van uw eigen woning heeft u ook uw inboedel een waarde. Deze is vaak van grotere waarde dan gedacht. Een inboedelverzekering zorgt ervoor dat u verzekerd bent tegen allerlei schades, waaronder brandschade, diefstal of waterschade. Zorg ervoor dat de waarde van uw inboedel niet hoger is dan uw polis. Dan is er namelijk sprake van onderverzekering. Ook hier kunt u zich tegen verzekeren. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

HGS_Verzekeringen_Particulier_Wonen_01


Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als u per ongeluk schade toebrengt aan anderen, kunnen de kosten hoog oplopen. Een aansprakelijkheidsverzekering helpt u de schade te dekken die u zonder opzet heeft veroorzaakt. Een aansprakelijkheidsverzekering is voordelig, helemaal als u deze voor een scherpe premie bij HGS afsluit.

HGS_Verzekeringen_Particulier_Wonen_02


Rechtsbijstandverzekering afsluiten
Niemand wil het, maar toch kunt u zomaar in een juridische procedure verwikkeld raken. De kosten voor goede rechtsbijstand lopen vaak snel op. Met een rechtsbijstandverzekering worden de meeste kosten vergoed die u tijdens een juridische procedure of geschil maakt.

Weten welke verzekering bij u past? Weten welke verzekering bij u past?

Wist u dat u korting krijgt als u meerdere verzekeringen afsluit?