HGS_Verzekeringen_Particulier_Auto_Header

Autoverzekeringen & meer

Verzekeringen voor verkeer & vervoer

Autoverzekering afsluiten
Een autoverzekering afsluiten bij HGS is gemakkelijk én voordelig. Wij werken samen met diverse betrouwbare verzekeringsmaatschappijen en bieden u de beste verzekering voor uw auto tegen een scherpe prijs. 

WA, WA-Plus – ook wel WA Casco beperkt genoemd – of Allrisk, u heeft een ruime keuze. 


Fietsverzekering afsluiten
Helaas worden er nog altijd veel fietsen gestolen of vernield. Het is heel vervelend als het úw fiets betreft. Het is daarom verstandig om uw fiets te verzekeren tegen de onkosten van diefstal of schade door toedoen van anderen. En wist u dat u een fietsverzekering ook kunt uitbreiden met pechhulp?
 

HGS_Verzekeringen_Particulier_Auto_01

Motorverzekering afsluiten
U wilt uw motor verzekeren? Heel verstandig, want dit is verplicht in Nederland. Minimaal WA is de norm. U heeft bij HGS de keuze uit verschillende motorverzekeringen: naast WA, WA-Plus en Casco kunt u ook zelf uw polis samenstellen. Zo heeft u altijd een verzekering die volledig bij u en uw manier van motorrijden past. 


Bromfietsverzekering afsluiten
Heeft u een bromfiets gekocht? Ook daarvoor bent u verplicht een verzekering af te sluiten. Net als bij de andere verzekeringen heeft u de keuze uit verschillende bromfietsverzekeringen. Zo kunt u zich verzekeren tegen schade die u toebrengt aan anderen (WA), schade aan uw eigen brommer (WA-Plus) of tegen diefstal (Allrisk). Wist u dat u ook helmen en/of accessoires mee kunt verzekeren? 


Bestelautoverzekering afsluiten
U kunt ervoor kiezen een bestelauto particulier te laten verzekeren. De premie werkt in het geval van deze bestelauto’s anders. De premie voor de WA-dekking wordt bepaald door het ledig gewicht van de bestelauto plus het laadvermogen. Het maximum is 3.500 kg.

Particulieren die de bestelauto ook voor zakelijke doeleinden gebruiken, kunnen overwegen de auto op naam van het bedrijf te zetten. De zogeheten auto’s met grijs kenteken hebben belastingvoordelen, zoals lagere wegenbelasting, teruggave bpm en verrekening van de btw.
 

HGS_Verzekeringen_Particulier_Auto_03

Oldtimerverzekering afsluiten
Heeft u een auto of motor die ouder dan 25 jaar is? En rijdt u minder dan 7.500 km per jaar? Dan kunt u een oldtimerverzekering afsluiten. HGS biedt WA-verzekeringen voor deze klassiekers, maar ook Allrisk (Casco) is mogelijk. Daarmee wordt ook de schade aan uw eigen oldtimer gedekt. Om een oldtimerverzekering af te sluiten moet u naast de oldtimer ook in het bezit zijn van een auto voor dagelijks gebruik.


Pechhulpverzekering afsluiten
Onverwachts met pech stranden is vervelend. HGS biedt drie vormen van pechhulpverzekering aan: binnen Nederland, Europa en Europa met aanhanger. Met deze pechhulpverzekering staat er 24 uur per dag, 7 dagen in de week hulp voor u klaar. Bij de Europese dekking zijn transport, stalling, reparatie en eventuele extra kosten die u moet maken ingesloten.
 

Wilt u een advies op maat? Wilt u een advies op maat?

Laat ons eens vrijblijvend maar kritisch naar uw verzekeringen kijken.

Vaak valt hier wel wat te besparen!