HGS_Verzekeringen_Particulier_Gezin_Header

Zorgverzekering & meer

Verzekeringen voor gezin & gezondheid

Zorgverzekering kiezen
Een zorgverzekering is in Nederland verplicht. Het afsluiten van een zorgverzekering is snel geregeld en een basisverzekering hoeft niet duur te zijn. Er zijn verschillende pakketten en aanvullende verzekeringen, zoals bijvoorbeeld een tandartsverzekering. Het is dus goed mogelijk om uw zorgverzekering naar eigen wens samen te stellen.

 

Uitvaartverzekering afsluiten
Een begrafenis kost veel geld. U wilt natuurlijk niet dat uw nabestaanden deze rekening moeten betalen. Met een uitvaartverzekering krijgen uw nabestaanden het bedrag om uw uitvaart te betalen vergoed. U kunt ook kiezen voor een uitvaartverzekering in natura. De verzekeraar betaalt de uitvaartverzorger dan direct.

HGS_Verzekeringen_Particulier_Gezin_01


Overlijdensrisicoverzekering afsluiten
Wanneer een dierbare binnen een gezin plotseling wegvalt, kan het inkomen ook wegvallen.
Een overlijdensrisicoverzekering biedt financiële zekerheid voor uw nabestaanden. Met een overlijdensrisicoverzekering keert de verzekering een bedrag uit om de maandelijkse kosten te dekken, zoals bijvoorbeeld de lasten van de hypotheek, woonlasten en eventuele studiekosten. Hierdoor kunnen uw nabestaanden in de woning blijven wonen en hoeft de woning niet verkocht te worden.

HGS_Verzekeringen_Particulier_Gezin_02


Ongevallenverzekering
Wanneer u door een ongeluk tijdelijk of blijvend invalide geworden bent, keert een ongevallenverzekering een vooraf afgesproken vast bedrag per maand uit. Een ongevallenverzekering is anders dan bijvoorbeeld een schadeverzekering. Bij een schadeverzekering wordt de schade van het ongeluk zelf vergoed. 

Wilt u weten hoe hoog de premie is? Wilt u weten hoe hoog de premie is?

Wij zetten nét dat stapje extra voor u!