HGS_Verzekeringen_Ondernemer_Ondernemer_Header

Verzekeringen voor ondernemers

Verzekeringen voor u als ondernemer

Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten
Jaarlijks krijgt een op de tien ondernemers te maken met arbeidsongeschiktheid. Hoe prettig is het als u zich in zo’n geval geen zorgen hoeft te maken over uw inkomen? Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers ontvangt u een maandelijkse uitkering bij gedeeltelijke of volledige arbeidsongeschiktheid. Deze arbeidsongeschiktheidsverzekering stemmen we af op uw situatie en wensen.

HGS_Verzekeringen_Ondernemer_Ondernemer_01


Overlijdensrisicoverzekering afsluiten
Door een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten, zorgt u ervoor dat u uw nabestaanden financiële zekerheid biedt wanneer u komt te overlijden. Met deze verzekering voorkomt u dat uw nabestaanden door uw overlijden in financiële problemen belanden. Bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering zijn uw persoonlijke wensen van groot belang. We bespreken samen met u de mogelijkheden en bepalen een scherpe premie met goede voorwaarden die volledig passen bij uw situatie.

HGS_Verzekeringen_Ondernemer_Ondernemer_02


Zzp-pakketverzekering afsluiten
HGS denkt graag mee met zzp’ers. Daarom hebben wij speciaal voor deze groep een zzp-pakketverzekering. Met deze verzekering beschermt u zich tegen de belangrijkste risico’s in uw branche. Zo behoren bijvoorbeeld de beroepsaansprakelijkheidverzekering en rechtsbijstandsverzekering tot de mogelijkheden.

Welke verzekering is geschikt voor u? Welke verzekering is geschikt voor u?

Jaarlijks krijgt 10% van de ondernemers te maken met arbeidsongeschiktheid.

Hoe prettig is het als u zich in zo’n geval geen zorgen hoeft te maken over uw inkomen?