HGS_Verzekeringen_Particulier_Vakantie_Header

Reisverzekeringen & meer

Verzekeringen voor vakantie & recreatie

Reisverzekering afsluiten
Als u op reis bent en onverwachte kosten maakt door een gebeurtenis, krijgt u deze kosten met een reisverzekering vergoed. Bij HGS kunt u twee soorten reisverzekeringen afsluiten: een doorlopende reisverzekering of een kortlopende reisverzekering. Wanneer u meer dan één keer per jaar op vakantie gaat, is een doorlopende reisverzekering al voordeliger. Bij deze reisverzekering kunt u ook een annuleringsverzekering afsluiten.

 

Caravanverzekering afsluiten
Tijdens uw vakantie kunt u schade krijgen aan uw caravan. Deze schade wordt door de caravanverzekering vergoed. U kunt denken aan stormschade, brand, diefstal of een aanrijding. Als u met de caravan onderweg schade toebrengt aan een andere weggebruiker, wordt de caravan gezien als verlengde van uw auto. Dit valt dan onder de autoverzekering.

HGS_Verzekeringen_Particulier_Vakantie_01


Bootverzekering afsluiten
Net als een autoverzekering is een verzekering voor uw boot verplicht. Een minimale WA-verzekering is vereist om op de wateren te mogen varen. Daarnaast kunt u kiezen voor WA-Plus (Beperkt Casco) of Allrisk (Casco). Bij een bootverzekering zijn de inboedel, buitenboordmotor, volgboot en trailer meeverzekerd.

HGS_Verzekeringen_Particulier_Vakantie_02


Camperverzekering afsluiten
U bent verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten voor uw camper. HGS biedt een goede en voordelige camperverzekering die u zelf kunt samenstellen. U kunt kiezen voor een WA-verzekering en deze kunt u ook uitbreiden naar WA-Plus of Casco. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw camperverzekering aan te vullen met een ongevallen- en/of schadeverzekering. Kortom: een goede verzekering, precies zoals u dat wilt.

Zonder zorgen op reis? Zonder zorgen op reis?

Gaat u meer dan één keer per jaar op vakantie?

Dan is een doorlopende reisverzekering al voordeliger!