Verzekeringen voor uw werknemers

Verzuimverzekering

Ziekte kan plotseling opkomen en zorgen voor financiële risico’s. U heeft als werkgever ook verantwoordelijkheid voor uw zieke medewerkers. Uw medewerkers hebben vaak recht op doorbetaling tijdens ziekte. Met een verzuimverzekering voorkomt u hoge kosten bij ziek personeel. Samen stellen we een verzuimverzekering vast die bij u en uw bedrijf past. Neem hiernaast contact op voor meer informatie.

WGA

Uw werknemers kunnen door allerlei oorzaken (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raken. Dit kan langer dan twee jaar duren. Hierdoor heeft u als werkgever extra kosten. Met een verzekering Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsongeschikten houdt u de kosten in deze periode beperkter. Meer weten? Kom langs op een van onze locaties in Elspeet of Uddel.

WIA

Als een van uw medewerkers gedeeltelijk arbeidsongeschikt is en na twee jaar minder kan werken, zal het inkomen van deze medewerker dalen. Met een verzekering voor de Wet Inkomen en Arbeid (WIA) kunt u deze inkomensdaling voor uw medewerkers beperken. Zo voorziet u uw medewerkers van een goed inkomen, zelfs bij arbeidsongeschiktheid.

Collectieve ongevallenverzekering

Als betrokken werkgever biedt u natuurlijk ook graag goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit kunt u doen door uw medewerkers financieel te steunen bij een bedrijfsongeval. Hiervoor kunt u een collectieve ongevallenverzekering afsluiten. Neem contact op voor de mogelijkheden om deze verzekering uit te breiden met 24-uurs dekking.

Collectieve zorgverzekering

Ieder jaar kiezen uw medewerkers opnieuw welke zorgverzekering zij afsluiten. Zorgt u dat zij dit jaar een zorgverzekering via u afsluiten? Met een collectieve zorgverzekering zorgt u voor uw medewerkers voor een lagere zorgpremie. Ook de gezinsleden van uw medewerkers profiteren van het voordeel dat u hen biedt. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Zakenreisverzekering

Uw bedrijf groeit en heeft zo nu en dan behoefte aan een zakelijke reis. Als werkgever wil u graag de risico’s van deze zakenreis afdekken, om hoge kosten te voorkomen. Met de zakenreisverzekering van HGS kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een medewerker eerder later terugkeren wanneer dat nodig is. Uitbreiding van deze verzekering kan onder andere met een annuleringsverzekering. Kom langs in een van onze vestigingen voor meer informatie.